Waarom we hier zijn

Het project

Het leven in Brazilië is hard. Waar een paar kilometer verderop stadions uit de grond gestampt zijn voor het WK voetbal, hebben de lokale kinderen in de sloppenwijken niet veel. Tussen de armoede door brengt United Cubs plezier tijdens onvergetelijke voetbaltoernooien.

Hoe we te werk gaan

Onze aanpak

Samen met onze vrijwilligers, partnerorganisaties IBISS en Favela street, organiseren we sporttoernooien. IBISS en Favela Street maken zich sinds jaar en dag hard voor de kinderen in de sloppenwijken van Rio de Janeiro.

Waarom we jouw bijdrage nodig hebben

Jouw bijdrage

Uit sport en spel leren jonge kinderen wat respect voor elkaar is. Met jouw bijdrage geven we hen die kans.

Hoe we jouw bijdrage inzetten

Onze inzet

We geven de kinderen een onvergetelijke dag. Bij lokale ondernemers kopen we ballen, shirtjes, medailles en een lekkere lunch.

Waarom we jou nodig hebben

Jouw rol als vrijwilliger

Als de hulp van onze partnerorganisaties IBISS en Favela Street, de inzet van de lokale ondernemers en de steun van United Cubs samenkomen, gebeuren er mooie dingen. Als vrijwilliger ben je de spin in het web.

Wat jij kunt doen

Jouw inzet als vrijwilliger

In Rio de Janeiro organiseer je een sporttoernooi. United Cubs betaalt alles wat nodig is voor het toernooi. In Nederland haal je met steun van ons 250 euro op als startbedrag voor je avontuur.

De avonturen van onze vrijwilligers

Een greep uit de verhalen

Eerst meer informatie?

3 + 0 = ?

Copyright 2015 United Cubs - Website ontwikkelt door LAB51 Sustainable Marketing