United Cubs werksessie mei 2015

In de maand mei kwamen we als bestuur bijeen voor een werksessie in de bieb van de Universiteit Utrecht. De goede omgeving om werk te verzetten.

We starten altijd met het doornemen van de lopende en te verwachten toernooien, dat is tenslotte waar het om draait voor United Cubs. Er stond een toernooi op de planning in Nepal, georganiseerd door een studievereniging uit Tilburg, maar vanwege de grote impact van de aardbeving eind april zal dit hoogstwaarschijnlijk geen doorgang kunnen vinden. We hebben contact opgenomen met onze partner in Nepal, Stichting Maya, om bij hen te informeren hoe de stand van zaken is bij hun projecten en of er veel schade is. Hierover in een separaat bericht meer. De voetbalcompetitie in Mozambique, georganiseerd door onze partner Centro de Encontro, was een groot succes. Hoewel de competitie iets eerder is afgerond vanwege de hitte in Maputo, waren de teams weer even fanatiek als de vorig editie in 2014 en is er fel gestreden om de eerste plaats. De voorbereidingen voor de 3e editie van het toernooi in Pretoria, Zuid-Afrika, met partner GetOn, zijn in volle gang. We hebben een oproep geplaatst voor een vrijwilliger. Voor toernooien in de zomermaanden zullen we op korte termijn in contact treden met onze partner AIESEC, omdat veel studenten via hen naar het buitenland afreizen voor een stage deze zomer.

Tweede punt op de agenda was het sporttoernooi dat we als United Cubs willen organiseren als fundraising voor onze activiteiten. Hoewel de initiële planning was om dit komende zomer te laten plaatsvinden, hebben we afgelopen zaterdag besloten om meer tijd te nemen voor een goede voorbereiding en op te schuiven naar (de eerste helft van) volgend jaar. Wel zullen we deze zomer doorgaan met de voorbereidingen, zoals het vastleggen van locatie, datum en verkennen van mogelijkheden m.b.t. sponsoring.

We zullen binnenkort als United Cubs te vinden zijn op het Ody tournament, een door studentenvoetbalvereniging Odysseus georganiseerd meerdaags voetbaltoernooi, waar (studenten)voetbalclubs uit het hele land op afkomen. United Cubs is het goede doel van dit toernooi en we zullen het weekend van 13 en 14 juni aanwezig zijn in Utrecht om zoveel steun te vergaren bij de toernooideelnemers. Tijdens de werksessie hebben we nagedacht over opties voor fundraising.

De rest van de tijd heeft het bestuur besteed aan waar een werksessie voor bedoeld is: de handen uit de mouwen. Daardoor is het jaarverslag 2014 bijna gereed, hebben we ons nieuwe CRM systeem helemaal in gereedheid gebracht en komen onze sponsoringpakketten voor bedrijven binnenkort online.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *