Vrijwilliger gezocht voor sporttoernooi Pretoria, Zuid-Afrika (eind juni 2015)

United Cubs werkt al een aantal jaar samen met GetOn Skills Development Centre in Pretoria, Zuid-Afrika. Op 29 juni, 30 juni en 1 juli vindt daar de derde editie van de GetOn Sportweek plaats. Deze sportweek werd al twee keer eerder georganiseerd voor kinderen en studenten uit de sloppenwijken rondom Pretoria West. De voorbereidingen zijn in volle gang. United Cubs is nog op zoek naar een vrijwilliger die deze sportdagen wil begeleiden.

Dus ben jij op dat moment in Zuid-Afrika of wil je er eind juni naar toe reizen en ben jij enthousiast over het organiseren van een sporttoernooi, meld je dan aan als vrijwilliger bij United Cubs! Als vrijwilliger werk je samen met de staff van GetOn en word je door hen opgevangen. Eventueel kun je ook helpen bij de voorbereidingen in aanloop naar deze sportweek.

Aarzel niet om ons te contacten als je meer informatie wilt. Laat hieronder een berichtje achter en we benaderen je zo snel mogelijk.

Over GetOn:

De GetOn school traint per jaar meer dan 550 ambitieuze, werkloze mensen uit de sloppenwijken rondom Pretoria (Atteridgeville, Saulsville, Lotus en Brazzaville). Door middel van vakgerichte trainingen streeft GetOn ernaar haar studenten economisch, sociaal en mentaal te ontwikkelen zodat zij in hun eigen onderhoud kunnen voorzien.

Momenteel studeren er zo’n 572 studenten per jaar af (meting 2014/2015) aan de GetOn school, tweederde van deze studenten zijn vrouw. 66% van de studenten is binnen drie maanden na het behalen van hun diploma economisch actief en daar is GetOn best trots op! Van de studenten die vorig jaar afstudeerden is 85% na een jaar nog steeds aan het werk. Voor een impressie van de school:

Word jij onze vrijwilliger?

 

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *