Fundraising Event Odyssey Tournament

In het weekend van 12, 13 en 14 juni vond het Odyssey Tournament plaats in Utrecht. Dit is een tweedaags voetbaltoernooi voor zowel mannen- als vrouwen, veelal studenten, met daarbij twee feestavonden. Deelnemende teams kwamen vanuit heel het land en hadden dan ook de mogelijkheid om in tenten op het complex te blijven slapen. Op zaterdag werden poulewedstrijden gespeeld, en zondag was de finaledag. Dit jaar was United Cubs uitgekozen als goed doel tijdens dit toernooi. Op de feestavonden kon er een nummer aangevraagd worden voor een paar euro die naar United Cubs zou gaan. Tevens vond op de zaterdag een loterij plaats. Met behulp van de commissie van het toernooi zamelde United Cubs voorafgaand een aantal mooie prijzen bij elkaar met o.a. een dinerbon en voetbalspullen.

 

Rond een uur of drie zijn Daphne en Juul op het complex gaan rondlopen om lootjes te verkopen aan de deelnemers. Tussen de wedstrijden door hadden de deelnemers, onder het genot van een lekker biertje, alle tijd om het verhaal van United Cubs te leren kennen. Onze twee vrijwilligers waren natuurlijk niet alleen bezig met het verkopen van loten, maar ook om de gedachte van onze stichting over te brengen. De deelnemers waren enthousiast over het verhaal van United Cubs. Het doel van onze stichting, kinderen een onvergetelijke sportdag bezorgen, paste dan ook goed bij dit toernooi: met plezier een mooie sportdag beleven. Je merkte aan alles dat de deelnemers het een mooi initiatief vonden en er werden dan ook veel lootjes gekocht. Uiteraard werd aan iedereen verteld dat ze het lot voor de hoofdprijs hadden gekocht…

 

Rond half 7, op het moment dat de teams de bezorgde pizza’s aan het eten waren, vond buiten de trekking van de loterij plaats. Omdat er gelukkig veel loten waren verkocht had lang niet iedereen prijs. Aan het eind van de loterij waren dan ook een aantal deelnemers teleurgesteld dat ze niet dat ene mooie voetbalshirt hadden gewonnen of dat prachtige paar voetbalschoenen. Maar gelukkig hielden ze wel in gedachte dat het vandaag vooral ook om de opbrengsten voor het goede doel ging.

 

Uiteindelijk hebben we met de loterij 442 euro opgehaald voor United Cubs! Hier kunnen we weer veel kinderen blij mee maken de komende zomer. Wij willen dan ook alle deelnemers en de commissie van het Odyssey Tournament bedanken voor alle steun en hopelijk mogen we ook weer bij de volgende editie aanwezig zijn. Houd binnenkort onze website in de gaten van het toernooi dat hierdoor mede mogelijk is gemaakt!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *