United Cubs vergadering maart 2015

Het bestuur van United Cubs bestaat uit enthousiaste vrijwilligers, die veel samenwerken om de doelstellingen van United Cubs te bereiken. Naast het onderlinge contact via mail en Skype komen we eens per maand met z’n allen bij elkaar om te overleggen over lopende zaken en onze strategie.

De vergadering van maart hebben we gewijd aan een werksessie, omdat we erin geloven dat het goed is om daad bij het woord te voegen en niet alleen dingen te bespreken in onze meetings. We hebben een nieuw CRM systeem in gebruik genomen, waardoor we nu nog beter zicht hebben op onze partners, relaties, vrijwilligers en activiteiten. In dit systeem verdelen we ook onze taken zodat we kunnen zien welke voortgang we boeken op de verschillende activiteiten. Daarnaast hebben we in de werksessie afspraken gemaakt over de organisatie van onze vrijwilligersborrel op 25 april a.s. We hopen daar onze vrijwilligers te spreken over de toernooien die zij hebben georganiseerd en te kunnen leren van hun ervaringen. De meeste tijd hebben we besteed aan het plan om een eigen sportdag te organiseren komende zomer hier in Nederland, waarmee we geld hopen in te zamelen voor United Cubs. We houden wekelijks een Skype call om de voorbereidingen te bespreken. Stay tuned als je meer wilt weten over deze plannen!

Eén van de kernwaarden van United Cubs is transparantie. We geloven erin dat het belangrijk is voor ons om open te zijn over onze activiteiten en keuzes richting onze supporters. Het delen van wat we in onze vergaderingen doen draagt daar hopelijk aan bij! Heb je vragen over wat wij doen en hoe we dat doen als bestuur? Laat het ons weten via het contactformulier!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *