Een nieuwe aanwinst in bestuur United Cubs

De kinderen in Cambodja een geweldige tijd laten beleven: dat was zijn doel. In de zomer van 2013 organiseerde hij daar zelf een voetbal- en volleybaltoernooi en genoot van het enthousiasme van de kinderen in Phnom Penh. Daar zag hij de slogan van United Cubs (“play for a smile”) werkelijk tot zijn recht komen. We zijn dit keer in gesprek met de nieuwste aanwinst voor het bestuur: Juul Mabesoone.

“Voor mij is het vooral de combinatie tussen sport en maatschappelijke betrokkenheid die deze organisatie erg bijzonder maakt”, vertelt Juul opgetogen. Zelf heeft hij ook een grote passie voor sport en houdt hij van reizen. Een gouden combinatie voor het bestuur van United Cubs. Voetbal, tennis, golf: deze sporten zijn Juul niet onbekend. Naast het feit dat hij zichzelf graag fit houdt, is teamsport ook buiten het veld erg gezellig en goed voor de sociale omgang, zo leert zijn ervaring.

Waar hij begon als vrijwilliger in Cambodja, vervolgde hij binnen United Cubs zijn weg in het support team en is hij sinds kort verantwoordelijk voor het onderdeel Buitenland. Juul zal het contact blijven onderhouden met (potentiële) vrijwilligers die een toernooi willen organiseren. Hier heeft hij vanuit het support team al veel ervaring mee. Verder zal hij als aanspreekpunt fungeren voor partnerorganisaties in het buitenland. Zijn ideeën en ervaringen kunnen een mooie bijdrage leveren aan het bestuur van United Cubs.

Juul ziet het als een uitdaging om de organisatie te laten groeien zodat er nog meer toernooien georganiseerd kunnen worden. “Om dit te realiseren moeten we meer donateurs werven en ook op andere manieren geld binnen krijgen. Ik zie het als mijn taak om potentiële vrijwilligers en partnerorganisaties enthousiast te maken en te begeleiden om met deze fundraising een toernooi te organiseren voor de kids. Bovendien draag ik er graag aan bij dat ook kinderen die het minder goed hebben in deze wereld een mooie dag kunnen beleven die ze nog lang bij zal blijven”.

juul

Welkom in het bestuur. Juul!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *