United Cubs meeting februari 2016

Om de RvA meetings een goed vervolg te geven kwam het bestuur eind februari in Utrecht weer bijeen om de rolverdeling binnen het bestuur verder te concretiseren. Helaas konden alleen Daphne, Juul en Matthijs bij deze meeting aansluiten. De andere bestuursleden waren er door ziekte niet bij.

De meeting begon met een korte recap van de RvA sessie van januari. De key take-aways van die meeting bepaalde ook de rest van de agenda voor de dag. Leidend daarin was de beperkte capaciteit van het huidige bestuur en dus de noodzaak om versterking te zoeken. De meeting met de RvA en de analyse via het AEM cube model bleek hier heel nuttig voor te zijn. Aan de hand daarvan werden er drie rollen gedefinieerd waar United Cubs op korte termijn versterking nodig heeft:

  • Rol binnen het bestuur gericht op fundraising
  • Een online expert
  • Iemand die zich wil bezighouden met de ontwikkeling van de kernregio’s

Naast deze “vacatures” werd er ook gekeken naar de specifieke taken die in de afgelopen en aankomende periode komen te vervallen en waar op kort termijn invulling aan gegeven moet worden. Voor de meest cruciale taken is er een verdeling gemaakt.

Andere zaken die tijdens de meeting zijn besproken, waren de begroting van 2016 en de mail richting René van stichting Maya waarin we op dit moment niet openstaan voor een samenwerking op het gebied van een sportveld. Juul zal de mail sturen.  Voor de begroting had Matthijs een voorstel gedaan en na de feedback van Juul en Daphne zal er een definitieve versie worden gemaakt die de volgende vergadering kan worden gefinaliseerd.

En natuurlijk werd er ook een over de United Cubs toernooien gesproken. Er is momenteel een meerdaags toernooi gaande in Maputo, Mozambique. Daarnaast staat er nog een toernooi op het programma in Oeganda en zal er gezocht gaan worden naar een vrijwilliger voor het toernooi in Pretoria, Zuid Afrika. Ook AIESEC zal weer worden benaderd om actief United Cubs toernooien te gaan promoten.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *