Thom in Kimilili!

Vanaf de start onder de indruk van de oprichting van het huidige United Cubs, wordt komende periode indrukwekkend. In mei ben ik in Afrika en zal ik richting Kimilili reizen.Kimilili, de plaats waar het begon. Bijna exact drie jaar geleden vond hier het eerste voetbaltoernooi plaats, georganiseerd door de Oranjeleeuwen door Afrika – inderdaad dat gezelschap dat van Zuid-Limburg naar Zuid-Afrika reed met een Landrover 🙂

Mijn verblijf zal in het teken staan van opnieuw een groots voetbaltoernooi. Het contact met onze partnerorganisatie IcFEM loopt soepel en belooft een mooie samenwerking ter plaatse. Veel fun voor de kids dus 🙂 Behalve het voetbaltoernooi zullen we ook een stapje verder gaan en een verkenning doen voor ons Orange Ball-project. Kimilili is één van de drie kernregio’s die we wereldwijd ontwikkelen enwillen gaan voorzien van deze onverwoestbare Oranje Bal. Voordat we zover zijn, is het belangrijk een goed aanspreekpunt ter plaatse te hebben, over distributie na te denken, en een deel van onze kennis over sporttoernooien over te dragen. Behalve het directe resultaat van het toernooi (de glimlach waar we het allemaal voor doen) dus ook een doel voor langere termijn!

Via deze officiële United Cubs-website zal ik proberen jullie af en toe op de hoogte te houden. Wellicht met een kleine vertraging, maar ik beloof jullie een mooi verslag en mooie foto’s!
Ik kijk er ontzettend naar uit! Vanaf deze plaats een big thank-you voor jullie steun!

Groeten,
Thom

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *