Bezorg een kind een glimlach! Word donateur!

Een glimlach is waar het allemaal om draait bij United Cubs. Wij krijgen er energie van als we een kind zien genieten, zien lachen en vol blijdschap zien spelen. De vrijwilligers van United Cubs hebben een duidelijk doel voor ogen: zoveel mogelijk kinderen overal ter wereld een leuke dag bezorgen door sport- en spelactiviteiten voor ze te organiseren!
[Foto’s naast elkaar voetbal, volleybal. zaklopen, touwtrekken, hardlopen]

Deze kids hebben de dag van hun leven. Dat maakt die glimlach van oor tot oor wel duidelijk! Om die grote lach vaker op het gezicht van kids overal ter wereld te bezorgen zijn wij op zoek naar donateurs. Door een maandelijkse bijdrage bezorgt u die kids niet alleen een glimlach maar geven we we ze ook een blijvende herinnering en een voedzame maaltijd.

Uw maandelijkse bijdrage van 2,50EUR zal worden ingezet om een kind een schitterende medaille te geven. Alle spelers van de toernooien krijgen zo’n aandenken, voor ons zijn namelijk alle deelnemende kinderen een winnaar!

Met een bijdrage van 5,00EUR per maand kunnen we in een jaar tijd 6 kinderen een voedzame maaltijd, een schitterende medaille, een sportshirt en een fantastische dag bezorgen. Samen eten, samen spelen, samen lachen!

  • Maandelijks opzegbaar

    Met één mailtje wijzig of stop je de machtiging.

  • Altijd bedenktijd

    Je kunt een afschrijving op basis van je machtiging binnen 30 dagen laten terugstorten.

  • Transparant

    Maar liefst 90% van je bijdrage wordt besteed aan de glimlach van een kind!

Draag jij bij aan het verwezenlijken van onze missie?

Help ons 10 nieuwe donateurs te werven. Deel dit bericht!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *