Kernwaarden United Cubs: S.P.O.R.T.

Sportief | Sport verbindt. Door middel van sport- en speltoernooien leert United Cubs kinderen er samen voor te gaan. Uiteindelijk is ieder kind een winnaar! Sportiviteit staat ook voor elkaar iets gunnen. Dit vraagt flexibiliteit van vrijwilligers, maar ook van onszelf!

Plezier | Plezier is waar uiteindelijk alles om gaat. Op de eerste plaats voor de kinderen, maar zeker ook voor alle vrijwilligers, nationaal en internationaal. United Cubs is trots op het plezier dat blijkt uit foto’s, filmpjes en verhalen waarmee vrijwilligers thuiskomen.

Ondernemend | United Cubs pakt aan. We zoeken continu nieuwe mogelijkheden en nieuwe manieren van samenwerking. De ontwikkeling van onze kernregio’s, maar ook van vrijwilligers en de stichting zelf staan centraal. Werken in een netwerkstructuur geeft ons inspiratie, vrijheid en daadkracht.

Respect | Wij zijn te gast. Lokale organisaties en ondernemers zijn nauw betrokken bij de sport- en speltoernooien. United Cubs geeft lokaal vertrouwen, verantwoordelijkheden en wordt gedreven door ideeën van de lokale bevolking. Met onze activiteiten leren we kinderen respect voor elkaar te hebben.

Transparant | We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen. United Cubs is altijd helder in wat er gedaan is en wat er gaat gebeuren, in plannen en in (financiële) resultaten. We zijn benaderbaar en staan open voor ideeën en andere culturen.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *