Voetbalfun tijdens toernooi AZC Oisterwijk

Op 22 januari jl. organiseerde Avansdocent en United Cubs supporter Yvonne Janssen samen met asielzoekerscentrum (azc) Oisterwijk een voetbaltoernooi in Tilburg. Van 13.00 tot 18.00 uur konden studenten samen met jongeren uit het azc een balletje trappen. ‘Sport heeft een verbindende kracht’ aldus Yvonne. Iets wat wij als United Cubs natuurlijk 100% beamen. 

Yvonne heeft altijd veel voor United Cubs betekend, zowel in Nederland met haar inzet in het bestuur als door haar reis naar Mozambique, waar ze een voetbaltoernooi organiseerde voor United Cubs. Zij weet als geen ander hoe belangrijk en krachtig sport kan zijn, en ook in haar laatste initiatief liet ze weer zien hier vol voor te gaan. Het voetbaltoernooi met studenten en jongeren uit het azc was een groot succes.

Vanuit United Cubs vonden we het sportinitiatief heel mooi passen bij onze waarden en we wilden daarom graag bijdragen. Alle toernooideelnemers ontvingen aan het eind van het toernooi medailles en de drie winnende teams een beker van UC. Zo hopen we aan het toernooi een mooie afsluiting te hebben gegeven.

We willen alle organisators een compliment geven voor het geslaagde initiatief en alle jongeren een high five voor hun deelname en sportiviteit. Dat er maar vele sportieve momenten mogen volgen na deze mooie middag.

 

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *