Nieuwe website online!

De geheel vernieuwde website van United Cubs is officieel online! Vanaf december is hard gewerkt om de website een nieuw design te geven. Gebruiksgemak en nut hebben hierbij voorop gestaan. De website zal een veel nadrukkelijkere rol gaan vervullen binnen United Cubs.

De website voorziet uiteraard in alle algemene informatie over United Cubs. Ook de foto’s van onze toernooien zullen niet ontbreken. Een gave wereldkaart laat nu in éénoogopslag zien waar we actief zijn. Daarnaast is de agenda inzichtelijker gemaakt, met daarbij alle aankomende evenementen in chronologische volgorde. Om supporters meer bij de stichting te betrekken lichten we een aantal supporter uit met hun motivatie om de stichting te ondersteunen.

Alle lof gaat uit naar twee toppers die de website op geheel vrijwillige basis gemaakt hebben. Michelle Haak van Miesart en Roel Beekmans van Skyhigh media hebben met al hun kunde en creativiteit er een meesterwerk van gemaakt waar we glimlach wij een glimlach van krijgen. Bedankt! 🙂

Vragen of opmerkingen met betrekking tot de nieuwe website vernemen wij graag. Hiervoor zijn wij bereikbaar op info@unitedcubs.com.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *