Met blote voeten op een grasveld: Lion King Trophy 2014

Balanceren op een levensgrote bal, kruipen over een heftige stormbaan of roetsjen van een ingezeepte, opblaasbare glijbaan: het was allemaal mogelijk tijdens de Lion King Trophy 2014. Op 28 juni vond dit evenement plaats, dat werd georganiseerd door Leo Club Sarolea Heerlen. Vooraf beloofde het al een spectaculaire zaterdag te worden.

Aan die verwachting is meer dan voldaan. Zelfs de regen kon de deelnemende twaalf teams niet weerhouden van een sportieve dag vol gezelligheid, ontspanning, plezier, competitie en samenwerking. Het zijn juist deze begrippen die we ook graag centraal stellen tijdens de sport- en speltoernooien die de United Cubs in het buitenland faciliteert.

Naast alle sportieve activiteiten was er in Heerlen ook ruimte voor een goede lunch en een heerlijke barbecue, waar de teams even tot rust konden komen en met elkaar een drankje konden drinken.

De opbrengst van deze dag was bestemd voor United Cubs. Er is maar liefst €2.700 opgehaald, een prachtig bedrag! Onze dank gaat daarom uit naar Leo Club Saroleo Heerlen voor de goede organisatie, de RKHBS die het terrein beschikbaar stelde en de deelnemers voor hun enthousiasme. Dankzij jullie inzet kunnen we een glimlach laten verschijnen op de gezichten van heel veel kinderen ☺.
Tot volgend jaar!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *