Derde editie sportweek bij GetOn in Pretoria

Vorige week heeft in samenwerking met GetOn weer een sportweek plaatsgevonden in Pretoria, Zuid-Afrika. Er deden 100 kids van twee crèches uit de naburige sloppenwijk Atteridgeville mee. Voor de derde keer gingen GetOn en United Cubs de samenwerking aan, na twee succesvolle sportweken in 2013 en 2014. Net als de vorige edities was er veel aandacht voor sport en spel, maar ook voor educatie en ontwikkeling.

Vrijwilligers van de politie en brandweer leerden de kinderen van de twee kinderdagverblijven Mokgaetsi en Bokgoni spelenderwijs hoe ze moeten omgaan met de gevaren waar zij dagelijks aan worden blootgesteld in de sloppenwijken. Dit jaar werd er ook aandacht besteed aan het milieu en werd de kinderen geleerd zuinig te zijn met water. Uiteraard was er ook meer dan genoeg tijd voor sport, spel, zang, dans en een lekkere lunch.

Zo weet GetOn, dat met groot succes vakgerichte opleidingen aanbiedt en jongeren een kans geeft op de arbeidsmarkt, ook dit jaar weer met leuke en leerzame onderdelen twee dagen plezier te creëren voor de deelnemende kids. Dank voor de geweldige organisatie en het enthousiasme!

pretoria 2 pretoria 3

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *