United Cubs zoekt bestuursleden!

In het bestuur van United Cubs komt een aantal plekken vrij voor enthousiaste vrijwilligers die bij willen dragen aan de missie van de Cubs: Play for a Smile. De belangrijkste taken van het bestuur zijn het coördineren van de toernooien die worden georganiseerd door onze vrijwilligers, het bedenken, zoeken en uitrollen van fundraising activiteiten, het uitzetten van de strategie van de stichting en het uitdragen van onze missie en mooie verhalen via website en social media.

Een rol bij United Cubs is goed te combineren met werk, sport en andere bezigheden. Je draagt bij in de uren die jij beschikbaar bent, maar we vinden het wel belangrijk dat je committed bent aan de stichting en bijvoorbeeld aansluit bij onze maandelijkse vergaderingen en inzetbaar bent voor fundraising en andere activiteiten. Het voornaamste is natuurlijk dat je enthousiast wordt van de doelstelling en activiteiten van United Cubs en het leuk vindt om hier tijd in te steken: kinderen overal ter wereld een sportieve dag bezorgen die ze het gevoel geeft kind en winnaar te zijn.

Er zijn verschillende rollen mogelijk binnen het bestuur, die in nader overleg worden verdeeld. We vinden het belangrijk om iedereen datgene te laten doen waar hij/zij goed in is en energie van krijgt.

Spreekt bovenstaande je aan? Laat het ons weten!! Je kunt je motivatie mailen naar: info@unitedcubs.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *