United Cubs Cup: een verslag uit Mozambique

Even terug verzorgde Centro de Econtro in samenwerking met United Cubs een meerdaags sporttoernooi in de buurt van Maputo. Hierbij het verslag van Centro de Econtro.

Het waren de afgelopen weken weer schitterende wedstrijden op ons veld 10 de Novembro in de wijk Laulane. De 8 teams deden iedere week erg hun best en dat was moeilijk want de hitte was soms ondragelijk. De grote winner is dit jaar Frankrijk. Op de tweede plaats Argentinie en op een verdienstelijke 3de plaats Ghana. Er werden natuurlijk prijzen uitgereikt zoals mooie bekers en na afloop een hapje en een frisdrankje.

Helaas was er door een stroomstoring niet mogelijk een DJ te laten optreden maar ter compensatie hebben we extra eten gekocht. Het was een geslaagd toernooi waar de emoties soms hoog opliepen. We bedanken de vrijwilligers voor het klaarmaken van het veld en voor het fluiten van de wedstrijden. Een extra compliment voor Paulo die weer feilloos de administratie behield en als algemeen coordinator de touwtjes strak in handen hield.

We hopen volgend jaar weer een fantastisch United Cubs toernooi te kunnen organiseren.

Eindstand:

1. Franca FC
2. Argentina FC
3. Gana FC
4. FC Mahotas
5. Alemanha FC
6. Geninho FC
7. Holanda FC
8. Africa do Sul FC

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *