Schrijf je nu in voor het Sportfestival Maarsseveen en steun United Cubs!

Op de laatste zaterdag van augustus wordt er vlakbij Utrecht de eerste editie van het sportfestival Maarsseveen georganiseerd. Een deel van de opbrengsten van deze dag zullen ten goede komen aan United Cubs. Sportfestival Maarsseveen wordt mede-georganiseerd door oud-United Cubs vrijwilliger Robbert. Robbert heeft in 2014 de United Cubs toernooien in Mozambique en Zambia opgezet. In de afgelopen maanden is hij samen met Wigger druk bezig geweest om het sportfestival op de kaart te zetten waardoor het aantal deelnemers al serieuze aantallen begint aan te nemen. Wij als United Cubs zijn natuurlijk aanwezig om deel te nemen maar zeker ook om het United Cubs verhaal verder te verspreiden.

Het sportfestival vindt plaats op 29 augustus in het prachtige natuurgebied rond de Maarsseveense plassen. Er kan worden meegedaan aan hardloopwedstrijden en een run-swim-run. Tijdens het festival is er ook een braderie waar gezond en duurzaam eten kan worden geproefd. Dit allemaal is natuurlijk een mooi recept voor een super leuke dag voor de echte sportliefhebber. Bovendien wordt er een deel van de opbrengsten aan United Cubs gedoneerd dus met meer deelnemers kunnen wij uiteindelijk meer smiles bezorgen.

Dus heb je zin in een training, een wedstrijdje of wil je nog wat laatste voorbereidingen treffen voor het nieuwe seizoen, schrijf je dan snel in en steun daarmee ook United Cubs.

Voor deelname betaal je slechts 9 euro waarna je kunt kiezen uit de volgende 3 disciplines:

  • De run-swim-run (2x 2,5 kilometer hardlopen en 500 meter zwemmen)
  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen

Inschrijven kun je doen via de website: http://sportfestivalmaarsseveen.nl/inschrijven/

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen over het festival en de deelnemers aan de biologische braderie volg dan de Facebook pagina: https://www.facebook.com/sportfestivalmaarsseveen

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *